Foredrag

Jeg er en erfaren foredragsholder og formidler. Jeg har et stort engasjement som smitter og inspirerer. Jeg snakker gjerne om ansvarlighet, verdibasert ledelse, etikk, endringer og innovasjon.

Hvis din bedrift ønsker inspirasjon eller mer kompetanse om de utfordringene og mulighetene vi står midt oppe kan jeg være den rette å engasjere. Jeg vil gjennom bruk av egne erfaringer, humor og overraskende funn fortelle hvorfor det er viktig og lurt å «følge med i timen».

«….Til å dele sine tanker og til å inspirere golf-Norge engasjerte NGF Kjersti Fløgstad som fortalte om viktigheten av et godt frivilligapparat samt hvordan man kan stimulere til økt frivillighet. Hun tok utgangspunkt i sine 11 år som generalsekretær i UNICEF og sitt arbeid som leder av GoodBusiness, og leverte et forrykende interessant og relevant innlegg»

Jeg er en erfaren foredragsholder og snakker med stort engasjement om temaer som gjøre en forskjell:

  • Det handler om verdier. Samfunnsansvar bidrar til å gjøre verdiene levende, relevante og virksomme i bedriften. Gjennom utfordrende tanker og inspirerende best practice viser jeg hvorfor det er viktig å ha tydelige verdier, hva verdibasert ledelse egentlig går ut på og hvorfor dette blir mer og mer viktig.  Fokus på ledelse, prosess og utfordringer. Skal vi ta debatten?
  • EN bedre verden – vårt felles ansvar. Stadig flere ønsker å føle at det man gjør er meningsfylt, at jobben bidrar til mer enn penger i lomma på aksjonærene. Hvordan kan samfunnsansvar og fokus på bedriftens samfunnsoppdrag øke ansattes stolthet og følelse av mening? Fra markedsføring til meningsfullhet, Ledelse med mening, begrepene som gir ledelse en ny dimensjon er på full fart inn. Jeg kan fortelle dere hva det dreier seg om, hvorfor dette er så «hot» og hvordan man kan ta tak i dette i egen virksomhet.
  • Hvor er vi på vei? Hvordan skal vi mennesker og næringslivet leve når vi blir 9 milliarder mennesker og temeraturen har steget med 2-4 grader? Hvilke forretningsmodeller skal vi da benyte oss av? Fremtidens vinnere er de som ser samfunnets utfordringer og proaktivt tilpasser seg endrede forutsetninger. Hvordan kan bedrifter kan ta ansvar og gjøre en forskjell for seg selv og samfunnet?

Du kan enten ta kontakt direkte for en avtale eller booke via Taleforum.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s