Kjersti og GoodBusiness

Jeg er overbevist om at det går an å tjene penger uten at det går ut over noe eller noen.

Det er kanskje ikke helt opplagt, men det er et faktum at det å være en ansvarlig aktør hvor ansvarlighet er en del av selskapets DNA (og merkevare) i økende grad er en ny stor forretningsmulighet. Verden trenger nemlig produkter og tjenester som skaper løsninger uten å skape problemer på veien.

Dessuten er det veldig mye som tyder på at alle vellykkede virksomheter har et større mål enn bare å tjene penger. Vi ser og hører det over alt. De nye buzordene er «From Marketing to Mattering» og «Purpuseful leadership»

Stadig flere forbrukere, ansatte, bedrifter og myndigheter vil nemlig helst ha relasjoner til bedrifter som er gjør en positiv forskjell, er bærekraftige og ansvarlige. De vil ha kvalitet og stil og produkter som ikke har skadet noe eller noen på veien – og de vil ha konkurransedyktige priser.

Tenker dine kunder og ansatte dette om dine produkter eller tjenester? Det burde de, for dette er vår tids største forretningsmulighet – og kanskje også vår tids redning.

Jeg startet GoodBusiness fordi jeg vet at dette vil prege morgendagens næringsliv. Jeg vil være med og hjelpe norske bedrifter å komme dit.

I GoodBusiness har vi vist at det er mulig å kombinere mening, ansvarlighet og inntjening og vi vet hvordan du skal få det til.

Vårt mål er å inspirere, motivere og gjøre kundene i stand til å gjennomføre viktige og riktige endringer. Vi vet at norske bedrifter har mye kompetanse «inhouse», men akkurat kompetansen om hvordan de skal gripe fatt i denne store oppgaven mangler mange. De trenger både et lite dytt, et nytt perspektiv, nye modeller og noen som utfordrer og drar dem gjennom de nødvendige prosessene slik at løsningene blir strategiske, lønnsomme og engasjerende.

 

Vi tilbyr et perspektiv og metoder som bidrar til å få øye på nye muligheter for produkter og tjenester, bedre prosesser, nye markeder, nye samarbeidskonstellasjoner og nye kundeløfter.

Dette kan jeg love deg at vi kan hjelpe deg med. Jeg er ikke en tradisjonell konsulent. Jeg har i høyeste grad hatt skoene på selv. Jeg har alltid jobbet med å utvikle og forbedre produkter, prosesser og resultater, både i ulike lederstillinger i bank, i reklamebransjen og ikke minst som generalsekretær i UNICEF, hvor jeg tok organisasjonen fra en omsetning på 10 millioner til 120 millioner i året i løpet av 10 år.

Jeg vet hva det vil si å være leder. Jeg har sjelden hatt tålmodighet med omstendelige prosesser og rapporter. Jeg vet hvor viktig det er med forankring og eierskap.

I GoodBusiness bestreber vi oss på å møte deg der du er og i samarbeid med deg og dine folk levere konsepter og løsninger som er praktiske og kan implementeres effektivt uten mye om og men

Making Cool Stuff better, and Good Stuff Cool.

Det er GoodBusiness.

GoodBusiness Vår forretningsidé er at virksomheten kan bli enda bedre og mer lønnsom ved at man tar strategisk grep om samfunnsansvar. Vi hjelper med å finne potensial og muligheter for de lønnsomme og kloke grepene.

Vi mener at fremtidens vinnere er bedrifter som griper de mulighetene som ligger i å ta samfunnsansvar og forstår at det er en kilde til konkurransefortrinn.

Kontakt: kjersti.flogstad@goodbusiness.as

Mobil: 917 53 862

Les mer om oss her: GoodBusiness.


Kjersti Fløgstad

Jeg brenner for samfunnsansvar! Derfor startet jeg  GoodBusiness sammen med Laura Bradon Mohn. Vi hjelper bedrifter å ta ut potensialet de har for bedre, mer ansvarlig og mer lønnsom virksomhet.

Selv har jeg har 25 års ledererfaring og en god «track record» i forhold til resultater og måloppnåelse for de ansvarsområdene jeg har hatt. I 15 år har jeg hatt ulike lederstillinger primært i bank, men også i kommunikasjons- og reklamebransjen. De siste 11 årene har jeg som generalsekretær i UNICEF Norge bygget opp organisasjonen og etablert den som ledende på samarbeid med næringslivet. Jeg har jobbet med strategiutvikling, ledelse, kommunikasjon, prosjektledelse, branding, rådgivning, kvalitet og i tillegg vært ansvarlig for controllerfunskjon og økonomiske analyser. Jeg er utdannet siviløkonom og jeg kan mye om samfunnsansvar.

Min praktiske yrkes- og ledererfaring er en god plattform for å bidra til bærekraftige og lønnsomme løsninger for bedrifter. Jeg tror vi alle har et ansvar, men mest av alt en mulighet for å bidra til gode løsninger for samfunnet og miljøet rundt oss.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s