La deg inspirere i høst!

Høsten er i gang og Good Business har spennende Kjersti Fløgstadting på trappene.

Ikke minst har vi lyst til å dele innsikt og inspirasjon. Vi er derfor med å arrangerer flere seminarer i høst hvor ansvarlighet er tema.

28.08.: Seminar om CSR-kommunikasjon på Lagåsen

Dinamo PR og GoodBusiness inviterer til CSR-seminar på Lagåsen 28. august. Vi presenterer hovedfunn fra en fersk holdningsundersøkelse, og drøfter faglige perspektiver og caser innen CSR-kommunikasjon.

Norske bedrifter gjør mye bra innen samfunnsansvar. Samtidig er det mange dilemmaer og utfordringer i å snakke om det. Vi belyser muligheter og utfordringer.

Program

 • 1400-1430 – Velkommen og registrering. Vafler og eplemost i hagen
 • 1430-1445 – Berly Lund Grønning, daglig leder i Dinamo PR: «Holdningsendringer i samfunnet?»  Funn fra en ny undersøkelse.
 • 1445-1500 – Kjersti Fløgstad, daglig leder i GoodBusiness: «CSR-kommunikasjon – hvorfor og hvordan»
 • 1505-1515 – Kristina Picard, informasjonssjef i Storebrand: «Fra en godt bevart hemmelighet til et verdifullt konkurransefortrinn»
 • 1520-1530 – Rita Bondeson Børke, personaldirektør i Mester Grønn: «Dilemmaer og risiko relatert til CSR-kommunikasjon for Mester Grønn»
 • 1535-1545 – Aina Marie Lien, ernæringsfysiolog i NorgesGruppen: «Ernæring og ansvarlighet»
 • 1550-1605 – Paneldebatt. Vi drøfter sentrale spørsmål innen CSR-kommunikasjon.
 • 1605-1800 – Fingermat og drikke i hagen. Kåseri ved Henrik Syse, seniorforsker ved PRIO

Påmelding

Inngang er gratis. På grunn av begrenset antall plasser, er påmelding obligatorisk. Du kan melde deg på via et nettskjema som du finner her.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med: 

Kjersti Fløgstad, kjersti.flogstad@goodbusiness.as, 917 53 862. Marianne Woldstad, marianne.woldstad@dinamo.no, 45265966 Johannes Hvidsten, johannes.hvidsten@dinamo.no, 47349932

Velkommen til Lagåsen!

27.08.: Rause Relasjoner i Oslo.

Engasjert Byrå har i fire år fokusert på mennesker som den viktigste ressurs i virksomheter i Trondheim, nå tar de skrittet til hovedstaden hvor de også ønsker å få kundene til å overgå sine egne forventninger. Linn Kathrin Bergset er Daglig Leder for Engasjert Byrå i Oslo. GoodBusiness er en samarbeidspartner. Oppstarten markeres med Rause Relasjoner i Oslo Kongress senter, Youngsgate 11:

Tirsdag 27. august kl: 09.00-12.0 (registrering & kaffe fra 08.30)

Spennende innhold som Klaus Sonstad vil lose oss gjennom:

 • Velkommen
 • Vennligheten kommer v/Kolbjørn Nordvik
 • Samfunnsansvar:
 •  – Holdningsskapende arbeide v/Kjersti Fløgst
 • –  Gi bort dagen v/Marianne Danielsen
 • Tverrkulturell kommunikasjon v/Heidi Faradonbeh
 • Gratulerer og veien videre!

Endring FRYDER!

Arrangementet er GRATIS

Les mer om innholdet i arrangementet i vedlegget og meld deg på her:http://engasjertbyra.hoopla.no/sales/raustioslo/

(Det er begrenset antall plasser)

18.09.: JAZZAID

Jazzaid arrangeres for 11. gang! Og nok en gang med et program både faglig og musikals som gjør at du nok vil finne det meningsfylt å besøke Nasjonal Jazzscene kl 17.00 – 22. Inntektene fra arrangementet går til gode formål for å gjøre verden bedre. Her er årets program:

CSR-SEMINAR:

 • Kathrine Aspaas deler sine perspektiver på medmenneskelighet, raushet og ansvar. Kathrine er høyaktuell i mediebildet som samfunnsdebattant og dessuten aktuell med den flotte boken «Raushetens tid».
 • Øyvind Sandvold fra FERD vil dele sine perspektiver om sosialt entreprenørskap og hva FERD gjør for å bidra til samfunnsnyttige og bærekraftige bedrifter. Øyvind vil presentere et par bedriftscase der samfunnsperspektivet har vært den sentrale driveren.
 • TBC

Jazzkvelden vil inneholde 3 flotte musiske bidrag:

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt om CSR og merket , , , , , , by Kjersti Fløgstad. Bookmerk permalenke.

Om Kjersti Fløgstad

Jeg er rådgiver innenfor samfunnsansvar og jobber med bærekraftige forretningsstrategier. I bærekraft ligger konkurrransekraft som også er bra for miljø, mennesker og samfunn. Jeg har mer enn 20 års erfaring fra krevende lederstillinger i bank og frivillig sektor, bl a 11 år som generalsekretær i UNICEF Norge og har dessuten vært rådgiver innen merkevarebygging og markedsføring for store norske merkevarer og som rådgiver innenfor samfunnsansvar og bærekraft. Nå jobber jeg med samfunnsansvar i DNB.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s